Sorin Oprescu se internează marţi în vederea unei intervenţii chirurgicale

| 23 noi, 16:32

Judecătorii de la Curtea de Apel i-au admis, luni, cererea de internare în spital a edilului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, în vederea efectuării unei intervenţii chirurgicale, care va fi efectuată "cel mai probabil marţi", transmite RomâniaTV.net.

"Am perimisiunea, pe care a comunicat-o Curtea de Apel, de a face intervenţia chirurgicală... mâine dimineaţă", a declarat Sorin Oprescu la ieşirea de la Tribunalul Bucureşti.

Edilul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a prezentat luni la Tribunalul Bucureşti, unde se judecă primul termen în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru luare de mită, spălare de bani şi abuz în serviciu. La intrarea în sediul Tribunalului, primarul suspendat a declarat că "speră că toată lumea are dreptul la sănătate" când a fost întrebat dacă judecătorii îi vor admite cererea de internare în spital.

"Eu sper că toată lumea are dreptul la sănătate şi are dreptul în ultima instanţă la viaţă, aşa că sper...", a precizat Sorin Oprescu, care se află în prezent în arest la domiciliu, referitor la cererea sa de internare.

Totodată, edilul suspendat a precizat că luni va primi şi rechizitoriul din dosarul său.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ