Sorin Oprescu se întoarce în spatele gratiilor, după ce a stat o săptămână prin spitale

| 14 oct, 16:35

Sorin Oprescu s-a întors în arestul Poliţiei Bucureşti, după ce a stat o săptămână internat prin spitale,  informează România TV.  Primarul suspendat al Capitalei va aştepta rezultatul unor analize în spatele gratiilor.

Sorin Oprescu a părăsit, miercuri dimineaţa, Institutul Național de Diabet "Paulescu", fiind dus la Centrul Oncologic de Diagnostic şi Tratament Fundeni, pentru a fi supus unei investigaţii computer tomograf.

În cursul după-amiezii, Oprescu a fost dus înapoi în arest, relatează România TV, unde va aştepta rezultatul investigaţiilor.

Oprescu le declara, miercuri dimineaţă, jurnaliştilor că este un pic îngrijorat. "Sunt puţin îngrijorat, aştept să fac examenul ăla şi să mă liniştesc şi eu, din punct de vedere al sănătăţii", a spus Oprescu.

Citeşte şi: SORIN OPRESCU, suspect de cancer: "Sunt puţin îngrijorat, aştept să fac examenul ăla"

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu era din 9 octombrie la Institutul "N. Paulescu", unde a fost transferat de la Institutul Oncologic Bucureşti, după ce starea edilului nu a permis atunci realizarea investigaţiei computer tomograf la care trebuia să fie supus, din cauza valorilor crescute ale glicemiei.

După ce medicii au decis că lui Sorin Oprescu nu-i poate fi făcută investigaţia PET/CT (computer tomograf), primarul suspendat al Capitalei a fost reprogramat pentru miercuri 14 octombrie şi apoi transferat de la Institutul Oncologic Bucureşti, unde era internat din 8 octombrie.

Sorin Oprescu, încarcerat din 6 septembrie în Arestul Central al Poliţiei Capitalei, a fost transferat şi în 26 septembrie, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a stat internat într-o rezervă la Secţia de Cardiologie, sub pază, până în 29 septembrie. Medicii de la SUUB i-au făcut mai multe investigaţii, printre care şi o coronarografie.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ