Plângerea lui Sorin Oprescu a ajuns la Colegiul Medicilor

| 15 oct, 16:48

Plângerea depusă de avocatul lui Sorin Oprescu la Ministerul Sănătăţii ajunge la Colegiul Medicilor din Bucureşti. Apărătorul reclamă faptul că medicul din arestul Poliţiei Capitalei nu a respectat dreptul la consultaţiile de specialitate de care avea nevoie primarul Bucureştiului, arestat şi suspendat din funcţie pentru luare de mită.

Avocatul crede că viaţa lui Sorin Oprescu a fost pusă în pericol pentru că nu a fost consultat la timp. Medicul acuzat va fi audiat acum de Colegiul Medicilor.

„Comisia va trebui să ceară documentele medicale, să ceară părerea unui expert, expertul trebuie să îşi dea acea părere văzând documente, după ce adună un dosar medical care să justifice ceea ce reclamă reclamantul, petiţionarul şi apărările intimatului. Este o procedură echivalentă cu procedurile juridice, care durează. Toată lumea zice „cu celeritate”, dar nu există vreun aparat de măsurat celeritatea”, a spus Gheorghe Borcean, preşedintele Colegiului Medicilor din România.

Citeste si: Sorin Oprescu se întoarce în spatele gratiilor, după ce a stat o săptămână prin spitale

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ