Sorin Oprescu, transferat luni la spitalul Fundeni pentru o investigatie decisivă

| 12 oct, 09:34

Primarul Sorin Oprescu va fi transferat luni la spitalul Fundeni din Capitală, după ce în weekend medicii de la Institutul Paulescu au reuşit să-i stabilizeze glicemia. Transportul se va face sub paza poliţiştilor. La Fundeni, Sorin Oprescu va fi supus unor investigaţii medicale pentru a afla dacă suferă sau nu de cancer la plămâni.

Sorin Oprescu urmează să fie supus unor investigaţii oncologice, după ce medicii i-au descoperit un nodul la plămâni.

Oprescu a fost internat la acest sfârşit de săptămână la Spitalul Paulescu, unde a fost stabilizat. Acesta va fi transportat luni înapoi la Fundeni, unde i se va face acea analiză, după care va fi dus înapoi în spatele gratiilor.

La Fundeni, Sorin Oprescu ar mai trebui să stea cel puţin 48 de ore. În acest spital, Oprescu va fi plasat într-un salon special, sub paza poliţiştilor. Cel mai probabil miercuri i se va face investigaţi pentru cancerul la plămâni, potrivit România TV.

Primarul suspendat al Capitalei a fost vizitat sâmbătă de avocaţii săi care au anunţat că vor să facă o nouă solicitare de înlocuire a arestului preventiv cu o măsură mai uşoară, având în vedere că au apărut date noi la dosar. De asemenea, vor să aducă în faţa procurorilor şi încă doi martori care să vorbească în favoarea lui Sorin Oprescu, să le spună procurorilor faptul că Oprescu nu a luat acea sumă importantă de bani.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ