Sorin Oprescu află astăzi dacă scapă de arestul preventiv

| 09 oct, 08:51

Internat încă de joi la Institutul OncologicFundeni pentru noi investigaţii medicale, edilul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, urmează să afle astăzi dacă magistraţii Curţii de Apel îi admit cererea prin care contestă prelungirea măsurii arestării preventive.

Oprescu a fost scos din nou din arest după ce la controalele medicale anterioare medicii i-au descoperit un nodul pe un plămân. Cererea de internare a edilului, depusă de avocatul Alexandru Chiciu pe 3 octombrie, a fost avizată de medicii Centrului Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu „Dr. N. Kretzulescu“, din subordinea Ministerului de Interne.

Citeste si: Surse: Sorin Oprescu va fi investigat imagistic vineri

„Sorin Oprescu (…) urmează să fie transportat, sub escortă, la Centrul Oncologic de Diagnostic şi Tratament Fundeni, aviz transmis către Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti“, precizau joi surse oficiale din Poliţia Capitalei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ