AVOCAŢII lui SORIN OPRESCU, acuzaţii grave privind siuaţia din AREST

| 06 oct, 10:07

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, află marţi dacă va fi eliberat din arestul preventiv. Avocaţii acestuia au invocat şi starea de sănătate a edilului, lansând acuzaţii grave cu privire la situaţia din arest.

"Doar pe hârtie are asistenţă medicală, iar acest aspect noi l-am invederat instanţei. În fapt, nu i se acordă absolut nicio asistenţă medicală, absolut nimic. Domnul doctor îşi face singur injecţiile, iar cei de la arest nu au îndeplinit niciuna din recomandările precizate în acea scrisoare medicală şi în acel raport ", a declarat avocatul Viorel Mocanu, pentru ziarul Ring.

Avocatul a vorbit şi despre statutul primarului în arest şi colegii de celulă.

"Nu are un statut privilegiat. Stă cu încă şase persoane în camera de arest. Nu mai stă, aşa cum s-a spus, cu unul din fraţii Balint ( n.r. - Cămătaru), care a fost transferat în Penitenciarul Rahova, în schimb, stă în continuare cu Mohammad Munaf (n.r. - cetăţean americano-irakian, condamnat pentru terorism în cazul jurnaliştilor răpiţi în Irak), dar şi cu alţi deţinuţi ale căror nume şi fapte nu le cunosc. Dar vă spun că domnul doctor Oprescu nu a stat niciodată în arest în condiţii privilegiate. Contează însă faptul că nu are hrană caldă şi că nu-i acordă mâncarea de regim dietetic, decât ce primeşte el o dată pe săptămână", mai spune apărătorul lui Oprescu, potrivit sursei citate.

Citeste si: Avocaţii lui Sorin Oprescu cer confruntare între primar şi denunţător

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ