Avocaţii lui Sorin Oprescu cer confruntare între primar şi denunţător

| 05 oct, 17:31

Cererea primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, de înlocuire a arestului preventiv cu altă măsură, a fost amânată pentru marţi de către judecătorii Curţii de Apel. Avocaţii primarului vor să audieze mai mulţi martori şi cer confruntare între Sorin Oprescu şi denunţătorul Bogdan Popa.

Curtea de Apel București a amânat pentru marți luarea unei decizii pe cererea primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, de înlocuire a arestului preventiv cu o măsură mai ușoară, arestul la domiciliu sau controlul judiciar, în dosarul în care este acuzat de luare de mită.

Curtea de Apel București a judecat luni o contestație a lui Sorin Oprescu față de decizia Tribunalului București din 25 septembrie prin care i s-a respins cererea de înlocuire a arestului preventiv.

Pe de altă parte, avocata lui Sorin Oprescu, Andreea Iacob, a anunţat, luni, că apărarea a depus cereri pentru audierea a opt martori şi reaudierea unuia, dar şi pentru confruntarea cu inculpatul denunţător Bogdan Popa.

"Am depus cereri pentru audierea a opt martori, reaudierea unui martor ale cărui declaraţii, în opinia apărării, sunt insuficiente în raport de situaţia de fapt reţinută de procurori şi confruntare cu inculpatul denunţător Popa Bogdan, întrucât între declaraţiile lui Oprescu şi ale lui există contradicţii. În plus, patru dintre martorii propuşi de apărare pot confirma faptul că Sorin Oprescu a solicitat sume de bani cu titlu de împrumut", a explicat Andreea Iacob, la ieşirea de la DNA.

Sorin Oprescu a fost arestat preventiv pe 7 septembrie, iar de atunci s-a confruntat cu mai multe probleme medicale, el fiind internat patru zile la Spitalul Universitar de Urgență București, unde a fost supus unor investigații amănunțite.

Citeşte şi: PERICOL pentru Oprescu: Dacă va fi sancţionat penal, MEDALIA acordată de statul francez ar putea fi retrasă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ