SORIN OPRESCU va fi transferat la SPITAL

| 08 oct, 14:37

Primarul suspendat Sorin Oprescu va fi transferat la spitalul Fundeni. Arestul Politiei Capitalei ar fi aprobat transferul, potrivit unor surse judiciare.

Oprescu va fi dus la spital pentru investigatii in legatura cu o afectiune de care acesta nu stia si care apare in raportul facut in urma primei internari - cancerul.

Un nodul depistat la plaman este ceea ce ii ingrijoreaza pe medici si ii determna sa il suspecteze pe Oprescu de cancer.

Oprescu este arestat preventiv din 6 septembrie, fiind acuzat de luare de mita.

Citeste si: SORIN OPRESCU denunţă sistemul "birocratic şi greoi" de la Arestul Poliţiei Capitalei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 oct, 19:32
cautam colaboratori
Cea mai sellecta oferta! Urgent avem nevoie de colaboratori part-time in cel mai sellect si mai serios program de castigat bani la domiciliu, in timpul liber. Cerem dorinta de a invata ceva nou si seriozitate. Oferim indrumare pas cu pas, instruire gratuita de cea mai buna calitate si contract care va garanta plata comisioanelor. Solicitati acum detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ