SORIN OPRESCU transferat de la spitalul Fundeni

| 09 oct, 15:15

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost transferat vineri, de urgenţă, la un alt spital. Oprescu se afla la Spitalul Fundeni, pentru investigaţii PET scan, de depistare a cancerului, însă a fost dus la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice "Prof. Dr. N. Paulescu".

Investigația PET Scan a fost amânată pentru săptămâna viitoare, întrucât valorile glicemice ale acestuia nu au putut fi echilibrate, potrivit unor surse medicale.

"Efectuarea PET-Scan a fost amânată pentru săptămâna viitoare din cauză că valorile glicemice nu au putut să fie stabilizate. Până atunci trebuie obligatoriu să i se echilibreze glicemia. Procedura spune că dacă depășește o anumită valoare — 150 — este imposibil să i se facă PET Scan întrucât ar putea intra în comă", au afirmat sursele citate.

Citeste si: Sorin Oprescu îl reclamă pe medicul din arest la Ministerul Sănătăţii

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ