Surse: Sorin Oprescu va fi investigat imagistic vineri

| 08 oct, 19:10

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, se află internat în Secția de Terapie Intensivă a Institutului Oncologic București unde urmează să fie pregătit din punct de vedere medical pentru a i se face, în cursul zilei de vineri, un PET/CT (o investigație imagistică foarte concludentă), au declarat, pentru AGERPRES, surse medicale.

Potrivit surselor citate, în cazul lui Sorin Oprescu, având în vedere că acesta suferă de diabet, este necesar ca glicemia să îi fie stabilă atunci când i se va face investigația medicală respectivă.

În cazul în care PET/CT-ul va arăta că edilul suspendat al Capitalei nu suferă de o afecțiune malignă la plămâni, acesta s-ar putea întoarce în arest în cursul zilei de vineri.

Investigația imagistică se va face într-un centru privat aflat în apropierea Institutului Oncologic București.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 oct, 19:30
cautam colaboratori
Cea mai sellecta oferta! Urgent avem nevoie de colaboratori part-time in cel mai sellect si mai serios program de castigat bani la domiciliu, in timpul liber. Cerem dorinta de a invata ceva nou si seriozitate. Oferim indrumare pas cu pas, instruire gratuita de cea mai buna calitate si contract care va garanta plata comisioanelor. Solicitati acum detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ