Judecătorii au decis: Sorin Oprescu rămâne în AREST PREVENTIV

| 30 sep, 20:20

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au prelungit, miercuri seară, mandatul de arestare preventivă cu 30 de zile pe numele primarului suspendat Sorin Oprescu.

Sorin Oprescu a fost prezent, miercuri, la Tribunalul Bucureşti, unde judecătorii au analizat cererea DNA de prelungire a arestului preventiv pentru Oprescu şi ceilalţi inculpaţi din dosar.

Avocatul Viorel Mocanu a declarat, la Tribunalul Bucureşti, că starea de sănătate a edilului suspendat, inculpat într-un dosar de corupţie, s-a degradat în ultimele două săptămâni.

"Sorin Oprescu ar putea fi internat. Raportul de analize este gata abia azi. Din ce ştim noi, urmează un alt set de investigaţii, urmează să se ia o decizie în baza acestui raport. Este posibil să fie din nou internat, poate chiar la un alt spital, în funcţie de ce decid medicii. Apărarea nu a susţinut ca un element fundamental problemele medicale ale domnului Oprescu, ci a fost ca un subsidiar, dat fiind că nu avem oficial aceste înscrisuri. Azi, cel târziu mâine vom intra în posesia raportului Ştiu doar că au fost descoperite afecţiuni în formă agravată, plus alte afecţiuni pe care nu le pot face publice", a declarat avocatul Viorel Mocanu, citat de RomâniaTV.

La Arestul Poliţiei Capitalei a venit, miercuri dimineaţă, prietena lui Sorin Oprescu, aceasta fiind prima vizită după ce edilul a fost readus, marţi, în unitatea de reţinere din Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a stat internat patru zile, pentru investigaţii medicale şi pentru efectuarea unei coronarografii.

Citeşte şi:  Avocat: Sorin Oprescu a fost externat la cererea sa. E posibil să fie internat din nou

Oprescu a fost dus sâmbătă la spital, după ce avocaţii acestuia au solicitat să fie supus unor investigaţii, întrucât suferă de diabet şi probleme cardiace, suferinţe care s-au accentuat în urma arestării acestuia. În urma investigaţiilor, medicii de la SUUB au stabilit că bolile de care suferă nu impun menţinerea lui Oprescu în unitatea sanitară, la coronarografie nefiind găsite probleme foarte grave, care să nu poată fi tratate în unitatea de arest.

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost arestat preventiv în 6 septembrie, de Tribunalul Bucureşti, la cererea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care îl acuză de luare de mită. Curtea de Apel Bucureşti a menţinut, în 14 septembrie, decizia Tribunalului Bucureşti, Sorin Oprescu rămânând în arest preventiv şi fiind suspendat din funcţie, din 15 septembrie.


Tag-uri: DNA, Sorin Oprescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ