Plângerile lui Oprescu îl vizează pe şeful arestului Poliţiei Capitalei Mihai Dincă

| 19 oct, 08:45

Mihai Dincă, şeful arestului Poliţiei Capitalei şi medicul Mihaela Iancu sunt vizaţi de plângerile depuse de Sorin Oprescu, potrivit b1.ro. Avocaţii lui Oprescu spun că cei de la conducerea arestului central se fac vinovaţi de abuzuri.

Avocaţii lui Sorin Oprescu susţin că edilul suspendat nu ar fi fost tratat corect, iar viaţa lui este pusă în pericol de fiecare dată când se folosesc aceleaşi ace de seringă pentru mai mulţi deţinuţi. Verificările din celula lui Oprescu au scos la iveală că acesta avea două fiole de insulină nedeclarate. Avocaţii acuză însă că, dacă nu ar fi avut dozele, Oprescu ar fi fost nevoit să aştepte şi şase ore ca medicii să îi facă tratamentul.

Citește și:  Sorin Oprescu, despre condițiile din arest: "Se foloseşte ACELAŞI AC pentru toţi arestaţii la injecţiile cu insulină"

Şeful arestului Poliţiei Capitalei este comisar şef de poliţie Mihai Dincă, în vârstă de 39 de ani. Potrivit declaraţiei de avere pe anul trecut, Mihai Dincă a avut încasări de aproape 70.000 de lei, la care se adaugă cele ale soţiei de 42.000 de lei, dar şi suma de 51.400 lei obţinută din activităţi comerciale pe numele soţiei.

În instituţia condusă de Dincă este şi doctorul Mihaela Iancu. Cert este că împotriva celor doi s-au îndreptat cele mai multe dintre plângerile lui Sorin Oprescu.

Unul dintre avocaţii lui Sorin Oprescu a declarat că echipa de apărători ai fostului edil va depune o plângere la CEDO, în care reclamă "inactivitatea conducerii şi a medicului de la arestul Poliţiei Capitalei", motiv pentru care clinetul lor se simte "torturat psihic".

Tag-uri: Sorin Oprescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ