Sorin Oprescu vrea să deschidă Calea Victoriei pentru pietoni în weekend

| 12 ian, 2014

Calea Victoriei ar putea deveni bulevard pietonal la sfârşit de săptămână, iniţiativă exprimată duminică de primarul general Sorin Oprescu.

"Din acest moment putem să discutăm de Calea Victoriei, cum vom face în aşa fel încât porţiuni din ea să o închidem sâmbăta şi duminica şi oamenii să iasă la plimbare, fie şi pentru a reînvia spiritul de Micul Paris", a spus Oprescu, la deschiderea primului tronson din Diametrala Nord-Sud - Buzeşti-Berzei-Uranus, conform Agerpres.

Circulaţia rutieră pe tronsonul Buzeşti-Berzei-Vasile Pârvan, în lungime de 2 km, a fost redeschisă duminică, ca urmare a finalizării lucrărilor la infrastructura rutieră în cadrul obiectivului 'Dublarea diametralei nord-sud - etapa I, tronsonul Buzeşti-Berzei-Vasile Pârvan'.

Potrivit Municipalităţii, bugetul lucrărilor pentru Buzeşti-Berzei-Vasile Pârvan a fost de 130 de milioane de lei. Etapa a II-a, Vasile Pârvan - George Coşbuc, se află în faza de avizare a planului urbanistic zonal şi mai are nevoie de un alt aviz pentru subtraversarea Palatului Parlamentului.

Întregul proiect are trei etape - Piaţa Victoriei-Vasile Pârvan (finalizată); Vasile Pârvan-George Coşbuc; George Coşbuc-Gara Progresul - şi ar trebui încheiat până la finalul lui 2015.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ