Sorin Ovidiu Vîntu a fost externat. Medicii: "Evoluţia şi recuperarea au fost incredibile"

| 23 sep, 10:06

Sorin Ovidiu Vîntu s-a recuperat bine după intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o în urmă cu o lună, medicii fiind uimiţi de evoluţia stării de sănătate a fostului om de afaceri, acesta fiind externat săptămâna trecută.

”Sorin Ovidiu Vîntu a fost externat de săptămâna trecută și se află acasă, fără să aibă nevoie de îngrijire medicală specială”, a declarat, pentru Libertatea, un medic al Institutului Oncologic București, spitalul unde omul de afaceri a fost internat în urmă cu o lună.

Sursa medicală a adăugat că SOV și-a revenit neașteptat de bine după intervenția chirurgicală suferită și că a depășit extraordinar momentul critic.

”Având în vedere că pacientul suferea de multe alte afecțiuni cronice și că ajunsese în spital în septicemie, fiindu-i afectat inclusiv sistemul nervos central, evoluția favorabilă postoperatorie și recuperarea fără apariția altor complicații au fost incredibile”, a mai spus medicul de la IOB.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ