Sorin Ovidiu Vîntu RUPE TĂCEREA şi vorbeşte despre femeile din viaţa lui

| 30 apr, 12:13

Sorin Ovidiu Vintu, unul din cele mai controversate personaje post-decembriste, a vorbit despre multe lucruri in decursul anilor, insa niciodata despre femeile din viata lui.

SOV se iubeşte in prezent cu o femeie mai tânăra cu 28 de ani decat el. Părintele FNI  a povestit pentru CANCAN.ro cum a cunoscut-o pe  Gratiela Giuloiu, fosta instrumentista a trupei Amadeus:

"Actuala iubită este o doamna absolut minunata. Suntem de 13 ani impreuna, a vazut totul la mine. O femeie vede un barbat in integralitatea sa. Cu farmecul lui, cu banii, cu masina, cu obiceiurile lui neplacute. Il ia asa cum e. Femeile au in general o capacitate uriasa de a digera uratul. In schimb, noi, barbatii, preferam femeile frumoase si tinere. Am cucerit-o cu tot ceea ce reprezint eu. Nevasta te costa cel mai scump, o iubesc pe Gratiela, altfel n-am mai fi impreuna. Si ea ma iubeste”, a spus afaceristul.

Desi multa lume s-ar fi asteptat ca afaceristul sa paraseasca femeile, tinand cont de potenta lui financiara, lucrurile nu stau chiar asa. "In general, femeile m-au parasit pe mine, nu invers. Prea multe m-au parasit. Spre norocul meu, sunt cu femeia visurilor mele”, a spus el.  Iată şi motivul invocat de acesta: “Eram din ce in ce mai batran. Am un comportament dificil, greu de suportat”.

"Foarte putine femei au trecut prin patul meu in decursul anilor. 2-,3, cateva. Dorm de obicei singur. Gratiela e singura femeie cu care dorm in acelasi pat. Prima impresie pe care mi-a facut-o cand am vazut-o: ca e foarte buna”, a mai declarat SOV.

Întrebat cum se înţelege cu fosta lui soţie, afaceristul a răspuns ca a ramas în relaţii bune: “Este mama copiilor mei, ne intelegem bine. Este pe picioarele ei, pe banii ei, se descurca”.

Citeşte şi: Cum arată “nevestelu’”, iubita lui Sorin Ovidiu Vîntu. Schimbarea este INCREDIBILĂ

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 apr, 19:13
Gerula
Un kkt...
Cred ca mi se rupe p.... de cate femei a avut parte un kkt cu ochi ca asta, un borfas... Asta e stire ???

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ