Sorin Roșca Stănescu, daune simbolice de 100 de lei pentru Traian Băsescu

| 23 oct, 16:39

Traian Băsescu va fi de desbăgubit de Sorin Roșca Stănescu cu 100 de lei, în dosarul în care Băsescu l-a reclamat pentru că l-a acuzat că ar fi primit o sumă de bani pentru susținerea proiectului Roșia Montană.

Tribunalul București a respins apelul fostului senator PNL și a hotărât ca acesta să-i ofere o sumă simbolică fostului președinte, Traian Băsescu, de doar 100 de lei, iar decizia este definitivă.

"Admite, în parte, cererea formulată de reclamantul Băsescu Traian în contradictoriu cu pârâtul Roşca-Stănescu Sorin Ştefan. Obligă pârâtul să achite reclamantului suma de 100 lei, cu titlu de despăgubiri civile simbolice pentru repararea prejudiciului moral cauzat reclamantului. Cu drept de apel, în termen de 30 zile de la comunicare", a stabilit, pe 4 martie, Judecătoria Sectorului 2.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ