UPDATE Sorin Roşca Stănescu: Cazul şefului Antenelor conţine o serie de coincidenţe bizare

| 04 iun, 2013

Senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu susţine într-un comunicat că dosarul DNA al directorului Antena Group este presărat cu o serie de coincidenţe bizare. Una dintre aceste coincidenţe ar fi "legătura care există între Traian Băsescu şi domnul Ioan Bendei, reprezentantul RCS-RDS", scrie senatorul.

UPDATE Operatorul de servicii de telecomunicaţii RCS-RDS a emis un comunicat de presă cu următorul text: "Domnul Eduard Kovesi a fost angajat al RCS-RDS, la punctul de lucru din Sibiu al societăţii, din noiembrie 2004 până la 31 martie 2006. De la această dată nu au mai existat relaţii contractuale sau de altă natură între RCS-RDS şi domnul Kovesi".

Sorin Roşca Stănescu este de părere că "ridică multe semne de întrebare" cazul lui Sorin Alexandrescu, şeful Antenelor.

"Va fi extrem de interesant să vedem cum va demonstra procurorul competenţa DNA în acest caz. Sau ridicarea de pe stradă a prezumtivului infractor în ciuda faptului că acesta nu a fost în prealabil invitat la DNA. Şi asta la două zile după ce fusese redactat comunicatul DNA. Un fel de scrisoare din viitor. Mai există împrejurarea, şi ea destul de ciudată, că în trecut soţul doamnei Laura Codruţa Kovesi, şeful DNA, a lucrat şi a încasat bani chiar de la firma supusă presupusului şantaj".

Senatorul PNL expune în declaraţia sa şi faptul că "există legături între domnul Ioan Bendei, reprezentantul RCS-RDS şi familia Traian Băsescu". În plus, acesta consideră că "o altă coincidenţă tulburătoare este că primele tensiuni între RCS-RDS şi Antene au avut loc chiar în timpul suspendării lui Traian Băsescu din funcţia prezidenţială şi a organizării referendumului pentru demitere, când RCS-RDS a început să scoată sistematic Antena 3 de la transmisie".

Nici numele lui Mitică Dragomir nu este omis în declaraţia senatorului care crede că, "contractul încheiat între RCS-RDS şi o firmă a domnului Mitică Dragomir conţine, cel puţin în aparenţă,  fapte infinit mai grave decât cea pentru care, în baza unor simple presupuneri, domnul Sorin Alexandrescu stă după gratii".

Sorin Roşca Stănescu mai spune că nu poate ignora faptul că, "atât domnul Traian Băsescu, cât şi doamna Kovesi au fost deseori criticaţi de Antena 3".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ