Sorina Pintea: Nu putem vorbi de un scandal de nivelul Hexipharma

| 19 mar, 16:59

,,Nu putem vorbi de un scandal de nivelul Hexipharma, asta pot să vă spun sigur, asta pentru că s-au făcut foarte multe verificări, controale.”, a declarat Sorina Pintea, la Realitatea TV.

”Ministerul Sănătății a identificat această problemă și au fost comandate teste independente ale unor echipe de specialiști din Franța. Când rezultatele au adus o confirmare, am făcut plângere penală. Da, plângerea este făcută de către Ministerul Sănătății'', a mai precizat ministrul Sorina Pintea.

Sorina Pintea a precizat că, în momentul în care Ministerul a constatat aceste aspecte a căutat înlocuitor de urgență și a pus la dispoziția spitalelor care au dorit dezinfectanți conformi.

În acest moment, spune miistrul Pintea,  există echipe în spitalele din țară care verifică conformitatea dezinfectanților.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ