Sorina Pintea reclamă ”un amatorism greu de explicat” la Agenția Națională de Transplant

| 30 sep, 09:48

Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a comparat duminică, în direct pe B1TV, Agenția Națională de Transplant cu o „castă, unde nimeni nu poate să pătrudă”, fapt ce a condus la o „neîncredere în transplant”.


„Au fost mai multe nereguli la ANT, tocmai datorită faptului că tot ce s-a întâmplat acolo nu era transparent absolut deloc. Deci părea o castă, unde nimeni nu poate să pătrundă. Bineînțeles, acest lucru a dus și la neîncredere în transplant”, a comentat Sorina Pintea referitor la rezultatele investigației desfășurate de Corpul de Control din Ministerul Sănătății la ANT. (...)

Așa părea din afară. Eu nu pot să spun dacă era o mafie sau nu era. Așa părea datorită netransparenței. Ceea ce a scos în evidență raportul sau rapoartele, pentru că au fost trei controale în ultimii doi ani de zile la ANT, este tocmai acest lucru. Neexistând proceduri aprobate, neexistând protocoale, neexistând niște reguli foarte clare, toate acestea au dus la ceva, știu eu, adică nu avem încredere, pentru că nu știm ce se întâmplă acolo. Și eu aș fi gândit la fel”, spus ministrul.

„Din punctul meu de vedere, ceea ce s-a întâmplat acolo a fost de un amatorism greu de explicat”, a mai declarat Sorina Pintea, referitor la situația descoperită la ANT, conform B1.ro.

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ