Soţia lui Gheorghe Nichita, dezvăluiri incendiare despre amanta fostului edil

| 03 iun, 10:37

Florentina Nichita, soția lui Gheorghe Nichita, primarul de la Iași, a acordat un interviu în care a vorbit despre familia sa. Aceasta a vorbit și despre Adina Samson, amanta politicianului. Florentina Nichita nu mai este căsătorită cu Gheorghe Nichita, dar chiar și așa încă îl numește "soțul ei" și locuiesc împreună sub același acoperiș.

 

"Eu am aflat-o după divorț. În rest nu știu nimic. Atât timp cât noi aveam liniște în casă, ne înțelegeam... țin foarte mult la familia mea. Soțul meu s-a purtat tot timpul frumos cu mine, tot timpul m-a respectat. (...) Nu știu, poate s-a îndrăgostit, poate a fost provocat, poate a căzut într-o capcana. Nu am ce justificare să-i gasesc (n.r. - lui Gheorghe Nichita). Pentru mine, căsnicia e sfântă, nu mă împiedic de... ", a spus soția primarului din Iași.

"33 de ani de căsnicie nu pot fi dărâmați de un an. Soțul meu este un bărbat care a muncit foarte mult pentru a-și construi o familie, o profesie, o carieră. Am un bărbat care chiar este deștept, iar acum să fie dărâmat pentru o rătăcire de moment. Nu cred că merită. Nu știu ce a urmărit această femeie, dar sigur a urmărit ceva. Știți cum este, soțul meu are o funcție importantă și probabil această tânără își dorea o persoană cu funcție", a mai zis femeia.

"Nu știu cât de reală a fost această relație, pentru că acum sunt sigură că nu este. Ce știu sigur este că soțul meu nu a divorțat din acest motiv. Noi eram divorțați când am aflat. Cât timp am fost căsătoriți, s-a purtat frumos, ne-am respectat tot timpul. Evident, am avut momente bune și momente mai puțin bune, că de altfel în orice căsnicie. A avut tot timpul grijă de mine și de fetele noastre, de toată familia. Poate vi se pare neobișnuit, dar noi locuim și acum împreună, în aceeași casă. Am locuit împreună, neîntrerupt, chiar și după ce am luat în familie, împreună cu fețele, decizia de a ne despărți. Soțul meu nu s-a putut desprinde. Sunt 33 de ani de căsnicie. Au fost discuții în casă, într-adevăr, dar în ciudă lor am rămas și vom rămâne prieteni", a mai spus Florentina Nichita. -

Întrebată cum s-a ajuns la divorț, Florentina Nichita a zis: "Despărțirea s-a petrecut în august 2013, iar divorțul în februarie 2014. Dar am rămas în aceeași casă. Soțul meu mănâncă acasă, mamă mea gătește. Sărbătorile le-am făcut tot timpul împreună. Există o tradiție de la care nu ne abatem, indiferent de situație. De Crăciun, chiar și anul acesta când eram divorțați, au venit colindătorii, am fost împreună. Cred că soțul meu nu s-a putut desprinde de casă și de mine. Și nici eu de el. Am construit amândoi. Noi suntem separați, dar în aceeași casă și vom rămâne la fel că și până acum. Vom merge înainte, că și până acum", scrie Atac de Iași.

Citeşte şi: LOVITURĂ TOTALĂ în cazul lui Gheorghe Nichita: cum îşi poate recâştiga funcţia de primar

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 iun, 11:55
ionut
oferta munca!!!!
Incepand de astazi, nu te mai gandi la altceva decat la realizarile pe care le vei obtine in viitor si care vor fi infinit mai mari decat tot ce ai realizat vreodata pana in prezent. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ