Soţia lui Ovidiu Tender: Soţul meu ar trebui să fie pus în libertate

| 16 iul, 13:39

Nicole Tender, soția omului de afaceri Tender, a declarat joi, după încheierea ședinței de judecată de la ÎCCJ, că în cazul în care ar fi luate în considerare opiniile Curții de Apel București, atunci omul de afaceri ar trebui să fie eliberat din închisoare.

”Speranța de obicei, moare ultima. Am văzut raportul conducerii Curții de Apel. Înțeleg că este un raport cu titlu informativ. Ni s-a pus sechestru în vederea confiscării.
Am dat în ultima lună și trei zile, 1.351 de oameni afară. Sunt afectați foarte mulți oameni, dar nu cred că asta contează. Eu vreau să pledez penteu o justiție corectă și un proces echitabil.
Dacă soțul meu care a avut atâția avocați și nu am reușit să administrăm probe și martori și dacă ni se spune de un judecător, în speță domnul Mihalcea că am abuzat de dreptul la apărare, cred că am spus tot. Suntem optimiști că o să câsșigăm la CEDO. Sunt 14 decizii în acest sens, cea mai de notorietate e a premierului din Baia Mare. Dacă s-ar lua în considerare opiniile Curții de Apel București, soțul meu ar trebui să fie pus în libertate”
, a declarat aceasta.

 

Citeşte şi: Procurorii au ajuns să se verifice între ei. VEZI care este motivul

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ