Soţia lui Răzvan de la "Neaţa" rupe tăcerea! Ce spune despre soţul infidel

| 24 iun, 20:30

Întregul showbiz a fost zguduit de vestea conform căruia matinalul de la Antena 1, Răzvan Simion, s-ar iubi cu solista, Lidia Buble. În cursul zilei de miercuri (24 iunie), au apărut în presă imagini cu Răzvan în timp ce ieşea din locuinţa Lidiei Buble. Mai mult de atât, se pare că prezentatorul tv s-a separat de soţia lui Diana, de câteva luni bune, iar divorţul bate la uşă.

Ca o ironie a sorţii, în urmă cu 8 ani, Diana Simion a acordat un interviu în care mărturisea că soţul ei, Răzvan, este un «bărbat de casă prin construcţie», neştiind probabil ce urma să se întâmple peste câţiva ani. În acelaşi interviu pentru site-ul desprecopii.com, femeia a vorbit şi despre posibilitatea ca soţul ei să o părăsească pentru o altă femeie. La acea vreme, Diana era convinsă că acest lucru nu se va întâmpla niciodată, deşi a mai spus că avea o adevărată problemă cu admiratoarele lui Răzvan.

''Cred că îmi ştiu valoarea. Eu merg pe principiul «dacă un bărbat te lasă, nu era pentru ţine». Sunt foarte orgolioasă, nu aş plânge niciodată după un bărbat. Cred că în momentul în care ar calcă strâmb, pur şi simplu ar muri totul. Nici nu ar trebui să mă chinui”, a mărturisit Diana.

Prezentatorul matinalului de la Antena 1, Răzvan Simion, se iubea de aproape 15 ani cu Diana, şi au împreună 2 copii, o fetiţă şi un băiat.

 

Citeşte şi: Răzvan de la Neaţa, SOŢ INFIDEL! Tată a doi copii, realizatorul TV are o AMANTĂ cu 13 ani mai tânără

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ