Soţii Apostu şi DNA au atacat cu recurs sentinţa Curţii de Apel Târgu Mureş

| 29 iul, 2013

Sentinţa Curţii de Apel Târgu Mureş prin care fostul primar din Cluj-Napoca Sorin Apostu şi soţia sa au fost condamnaţi pentru fapte de corupţie a fost atacată cu recurs atât de cei doi, cât şi de DNA, astfel că dosarul va fi trimis la instanţa supremă.

Potrivit reprezentanţilor Arhivei penale de la Curtea de Apel Târgu Mureş, în urma sentinţei prin care fostul primar al municipiului Cluj-Napoca Sorin Apostu a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare, iar soţia sa, avocatul Monica Apostu, la trei ani de închisoare cu suspendare, s-au înregistrat mai multe recursuri.

Astfel, au declarat recurs atât cei doi inculpaţi, cât şi DNA, au precizat sursele citate.

Dosarul urmează să fie trimis la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru judecarea recursurilor.

Motivarea sentinţei Curţii de Apel Târgu Mureş este aşteptată în câteva săptămâni.

Sentinţa în procesul în care fostul primar din Cluj-Napoca Sorin Apostu, soţia acestuia, Monica Apostu, şi omul de afaceri Călin Stoia au fost judecaţi pentru mai multe fapte de corupţie a fost pronunţată, joia trecută, în şedinţă publică, de Curtea de Apel Târgu Mureş.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ