Şova a reclamat DNA că reprezentantul unei companii ar fi vrut să îl mituiască pentru un contract

| 10 oct, 2013

Ministrul Dan Şova a declarat, joi, pentru Mediafax că a depus o plângere penală la DNA împotriva reprezentantului unei mari companii care, în timpul vizitei făcute în China, a încercat să îl mituiască pentru a obţine un contract vizând construcţia unui tronson de autostradă.

"Acum o lună şi ceva când m-am întors din China am depus o plângere penală la DNA împotriva unui reprezentant al unei firme mari care a încercat să mă mituiască pentru a obţine un tronson de autostradă", a afirmat ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine, Dan Şova.

El a mai spus că în momentul în care s-a întors din China, imediat ce a coborât din avion, l-a informat pe premierul Victor Ponta asupra acestei încercări de mituire.

"Poziţia premierului a fost simplă. A spus «sesizează DNA-ul imediat» şi am sesizat DNA-ul. În acest moment nu am informaţii de la DNA, dar nu e nefiresc pentru că, fiind în fază de cercetări prealabile şi probabil cerând nişte probe în China, durează puţin mai mult. Oricum a fost depusă (plângerea -n.r.) acum circa o lună şi curge. În mod cert va afla lumea când mă vor chema la o declaraţie", a mai spus Şova.

Până în prezent, DNA nu a comunicat nicio informaţie referitoare la acest caz.

Ministrul Dan Şova a fost în vizită în China, alături de premierul Victor Ponta, la începutul lunii iulie.

 

Tag-uri: dan sova, DNA, sesizare
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 oct, 2013
ego
De ce in Bucuresti?
Daca tot erau impreuna, de ce a mai asteptat pana la Otopeni sa-l informeze pe Ponta?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ