Şova: S-au alocat bani pentru finalizarea lucrărilor la DN 15A

| 27 iun, 2013

Ministrul delegat pentru proiecte de infrastructură, Dan Şova, a anunţat, astăzi, că au fost alocate peste 71 milioane lei pentru finalizarea lucrărilor la DN 15A, care face legătura între judeţele Mureş şi Bistriţa-Năsăud.

"Ca investiţie, se va termina DN 15A, de la Reghin la Sărăţel. Sunt alocate 71 milioane lei pe acest drum. Termenul contractual de finalizare este 29 august 2013. Sper să se finalizeze în luna august, ca să-l putem inaugura. În acest moment, este finalizată peste 70% din investiţia respectivă, deci probabil că se va respecta termenul cu o precizie destul de mare", a anunţat Şova.

Dan Şova a inspectat şi drumurile naţionale 17C (care face legătura cu judeţul Maramureş) şi 17D, care nu au mai fost modernizate de circa 20 de ani. Potrivit ministrului, pentru aceste tronsoane se vor întocmi proiecte şi studii, astfel încât să fie accesate fonduri europene pe exerciţiul bugetar 2014-2020.

"Acesta este un judeţ care a fost păstorit 20 de ani de către domnul Oltean (Ioan Oltean, vicepreşedintele PDL - n.r.) şi şi-a bătut joc de el 20 de ani, cel puţin sub raportul drumurilor. Starea drumurilor în Bistriţa-Năsăud este una dintre cele mai proaste din România. Sarcina pe care o are domnul preşedinte (preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan - n.r.) este foarte dificilă. Şi cu primarii la fel. Trebuie să recupereze drumuri care n-au mai fost făcute, cel puţin drumul acesta spre Sângeorz-Băi (DN 17D - n.r.) cred că n-a mai fost făcut din timpul lui Ceauşescu", a mai spus Şova.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ