Spitalele suport COVID din Cluj primesc finanţare europeană de peste 3 milioane euro pentru aparatură medicală

| 17 aug, 15:09

Cele patru spitale suport COVID din judeâul Cluj vor beneficia de o finanţare europeană de 15,3 milioane de lei (3,16 milioane euro) pentru îmbunătăţirea capacităţii de răspuns la criza sanitară actuală.

Cu ajutorul fondurilor se vor deconta 238 de aparaturi medicale de înaltă tehnologie şi aproape 360.000 de echipamente de protecţie achiziţionate de Consiliul Judeţean din bugetul local.

Noile echipamente vor deservi spitalele suport COVID din judeţ: Spitalul Clinic de Recuperare, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie "Leon Daniello" și Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal.

"Continuăm să mobilizăm și să alocăm toate resursele necesare pentru a îmbunătăți infrastructura medicală și pentru a limita răspândirea noului coronavirus. Cu siguranță, noile dotări vor sprijini considerabil eforturile medicilor clujeni în ceea ce privește diagnosticarea și tratarea pacienților COVID", a declarat Alin Ţise, președintele CJ Cluj, potrivit monitorulcj.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ