Spitalul din Alexandria a anunţat de ce a murit protestatarul din Piaţa Victoriei, Ilie Gâzea

| 20 aug, 15:31

Spitalul din Alexandria a anunţat cauza decesului protestatarului Ilie Gâzea, bărbatul de 68 de ani care a participat la mitingul din 10 august.

Potrivit unui comunicat emis de unitatea spitalicească, bărbatul din Târgu Măgurele s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria în 15 august, cu hemoragie digestivă superioară.

"La Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria s-a prezentat în data de 15 august 2018, prin transfer, un pacient în vârstă de 68 de ani, cu hemoragie digestivă superioară exprimată prin melena şi sindrom anemic sever.

Investigaţiile au confirmat diagnosticul de ulcere multiple sângerânde şi a fost internat la terapie intensivă unde a beneficiat de tratament specific pacientului critic. Cu toate acestea, starea generală a pacientului s-a agravat.

În data de 19 august 2018, la orele 23.45, bărbatul a decedat în urma unui stop cardio-respirator.

Facem menţiunea că pacientul era în evidenţă pentru mai multe afecţiuni cardiace şi digestive.

Cauzele exacte ale decesului vor fi stabilitae în urma necropsiei", anunţă reprezentanţii Spitalului din Alexandria.

 

Precizări DSU în cazul protestatarului mort

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă anunţă că protestatarul care a muritaseară la Spitalul din Alexandria se prezentase la una dintre ambulanţele SMURD aflate în Piaţa Victoriei, acuzând sângerare la nas, a primit îngrijiri medicale, însă a refuzat transportul la spital.

 

Poliţiştii şi procurorii din Teleorman au declanşat o anchetă şi au deschis un dosar de cercetare penală în cazul bărbatului în vârstă de 68 de ani care a murit la Spitalul Judeţean din Alexandria şi despre care în spaţiul public au apărut informaţii că ar fi participat la protestul din 10 august din Piaţa Victoriei, după care ar fi suferit o puternică hemoragie nazală şi bucală.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ