Sportivii români au câştigat 21 de medalii. Despre ce sport este vorba

| 04 noi, 2013

Reprezentanţii României au obţinut de 21 de medalii la Campionatul Mondial de arte marţiale, desfăşurat în Toscana (Italia), în perioada 29 octombrie - 3 noiembrie.

Federaţia Română de Freestyle Kickboxing (FRFK) s-a prezentat la această competiţie cu 13 sportivi în total, 4 dintre ei de la departamentul de Kickboxing, care au obţinut trei medalii de argint şi patru de bronz. Lotul a fost condus de preşedintele federaţiei, Sensei Adrian Dejanu.

De asemenea, departamentul de Self Defense, condus de antrenorul federal Ilie Nicuşor, s-a prezentat la competiţia din Italia cu nouă sportivi ce au adus acasă 12 medalii dintre care patru de aur, cinci de argint şi patru de bronz.

La competiţia denumită Unified World Championship, s-au prezentat peste 5.000 de sportivi din 113 ţări de pe cinci continente. Din acest motiv, preşedintele FRFK susţine că prin participarea la acest eveniment, lotul României a reuşit să demonstreze un înalt nivel de pregătire, concurând alături de cei mai buni sportivi din lume. Acesta a mai declarat că este foarte mândru de prestaţia sportivilor români, care au reprezentat cu mândrie ţara pe podiumul internaţional.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ