Start în forță în Liga I. Astra Giurgiu - Dinamo, “derby-ul” primei etape

| 22 iul, 11:25

Asteptarea a luat sfarsit, iar campionatul intern de fotbal se reia, vineri, cu partida FC Voluntari - FC Viitorul. Dar capul de afis al primei runde este “derby-ul” dintre doua favorite la titlu, Astra Giurgiu si Dinamo, meci ce se va desfasura sambata, de la ora 21:00.

“Giurgiuvenii sunt mari favoriti. Au continuitate pe banca tehnica, au pastrat echipa cu care au castigat titlul si au avut rezultate bune in pregatiri. De cealalta parte, dinamovistii au schimbat antrenorul, au ramas fara un om de baza in aparare, iar in jocurile de pregatire nu au convins.”, crede Ilie Dumitrescu, ambasadorul de brand al casei de pariuri sportive online Unibet. Astra a castigat trei din ultimele cinci intalniri din toate competitiile, iar inca o victorie este creditata cu o cota de 2,60 la Unibet.

 

Video de inserat:

 

 

Primele 45 de minute sub semnul echilibrului?

 

“Astra si Dinamo vin dupa perioada de pregatire si este posibil ca automatismele si relatiile de joc sa nu fie inca perfect rodate. In prima repriza am putea asista astfel la un joc echilibrat”, e de parere Ilie Dumitrescu. Un egal la pauza primeste o cota de 1,96 la Unibet, pariu demn de luat in seama, mai ales daca privim statistica, ce ne spune ca in doua din ultimele patru intalniri directe cele doua formatii au intrat egale la cabine dupa 45 de minute.

 

Ploaie de goluri

 

Ultimele doua confruntari directe au adus 11 goluri pe tabela, iar sperantele pentru inca un meci cu multe reusite sunt mari. “Stim cu totii ca Marius Sumudica este un antrenor ofensiv, dar si Ioan Andone este un tehnician adept al jocului de atac, desi a fost fundas”, intareste aceasta concluzie Ilie Dumitrescu. 1,82 este cota pentru “ambele marcheaza”, pronostic destul de tentant.

 

Vedem reusite in ambele reprize?

 

“Statistica ne arata ca Dinamo nu a reusit sa inscrie in patru dintre amicalele din aceasta vara, in fata unor echipe ceva mai puternice”, informeaza Ilie Dumitrescu. Ofensiva “cainilor” a functionat mai mult decat bine in sezonul precedent, insa daca va avea scapari in acest debut de stagiune, Unibet ne ofera o alternativa viabila la “ambele inscriu” - goluri in ambele reprize, pariu ce inclina balanta spre Astra. Un astfel de pronostic are cota 1,86.

 

Investitie mica, castig urias

 

Un scor corect este intodeauna dificil de prins. Insa un scor corect la pauza pare intr-adevar de domeniul norocului chior. Nu trebuie insa sa fie asa. “Dinamovistii adevarati pot miza pe un 2-1 la pauza pentru echipa lor, daca vor un castig substantial. In sezonul trecut, am avut parte de acest scor si, de ce nu, istoria s-ar putea repeta”, opineaza Ilie Dumitrescu. Cota de 24 pentru un astfel de pariu sigur ne face cu ochiul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 dec, 05:49
edudgeLix
stromectol buy canada
Speaking via a statement released in January, David Smith, Deputy Commissioner and Director of Data Protection, said Sony should have been more careful about how it protected users data stromectol kaufen Like Sherry, Sheila also complained about her lack of memory and organizational skills caused by chemotherapy

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ