Staţiunea Mamaia este în topul celor mai bune destinații europene pentru petreceri și litoral

| 06 noi, 13:51

Mamaia ocupă locul trei în topul celor mai bune destinații europene pentru petreceri și litoral, fiind prezentată drept 'Ibiza Europei de Est', se arată într-un comunicat al Asociației Litoral - Delta Dunării.

"După încă un sezon plin de evenimente, Mamaia a reușit performanța de a apărea în top trei al destinațiilor turistice de party. Este rodul ultimilor ani de eforturi continue de dezvoltare a stațiunii Mamaia ca destinație de top pe această nișă de distracție, dar și rezultatul unei campanii intense de promovare și de creștere a imaginii stațiunii Mamaia, pe care Asociația Litoral — Delta Dunării și Primăria Constanța le-au derulat, mai ales începând din anul 2013, datorită bugetului ce provine din taxa de promovare a stațiunii Mamaia — Sat Vacanță', spune Corina Martin, președintele Asociației Litoral — Delta Dunării, relatează Agerpres.

Citeşte şi:  Imagini nemaivăzute cu ELENA UDREA! Fosta şefă PMP, dansuri senzuale într-un club de noapte VIDEO

În realizarea acestui top, platforma Trivago a luat în calcul criterii precum nivelul tarifelor de cazare, posibilitatea de conectare gratuită la internet wireless, accesibilitatea cu transportul public. Stațiunea Mamaia este prezentată drept Ibiza Europei de Est, în care turiștii pot alege între distracția în cluburi sau la parcul acvatic și shopping în magazine mici sau centre comerciale.

"Continuăm în forță campania de promovare Mamaia Style, atât în România, cât și pe piețele externe țintă pe care ne concentrăm atenția', mai spune Corina Martin.

Printre celelalte nominalizări figurează Playa de Palma, Mallorca (Spania), Albufeira (Portugalia), Gumbet, Bodrum (Turcia), Makarska (Croația), Lloret de Mar (Spania), Paceville, St. Julian´s (Malta), Novalja (Croația), Nisipurile de Aur (Bulgaria), Playa d´en Bossa, Ibiza (Spania).

Tag-uri: Corina Martin, mamaia
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 noi, 18:57
Carmen
Cea mai cautata oferta de lucru a anului!
Cea mai cautata oferta de lucru a anului! Vrem sa extindem fenomenul care s-a declansat deja! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ