Statul vinde vilele lui Ceauşescu. Cât valorează vilele de protocol de pe litoral

| 30 dec, 2013

Statul încearcă iar să facă bani din vilele lui Ceauşescu, potrivit RomâniaTv.net. RA-APPS scoate din nou la licitaţie două imobile de protocol de pe litoral, pe care a eşuat în repetate rânduri să le vândă.

Cele două vile valorează împreună aproape 2 milioane de euro.

Statul a mai încercat să vândă aceste vile şi în trecut, însă licitaţiile nu au atras cumpărători.

La începutul anului 2012, Casa de Oaspeţi Brădet din judeţul Suceava, este scoasă la vânzare pentru 1,3 milioane de euro.Vila, ridicată în anii '70, cuprinde două apartamente, şase garsoniere şi un salon de protocol.

Nicolae Ceauşescu poposea aici când venea la vânătoare în pădurile din Pătrăuţi sau când efectua vizite de lucru în judeţul Suceava. Avea la dispoziţie un apartament care cuprinde un dormitor cu mobilier de nuc, un birou, baie şi hol.

În schimb, Elena Ceauşescu era mult mai pretenţioasă, mobilierul din camera pe care o folosea aceasta fiind din mahon sculptat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ