Remus Cernea, indignat. Steaguri ale comunităţii homosexuale, aruncate LA GUNOI, de către doi parlamentari

| 04 iun, 2014

Marți, vicepreşedintelui Camerei, Viorel Hrebenciuc, i s-a oferit un “steag al diversităţii”, în culorile curcubeului – simbol internaţional al homosexualilor, de către deputatul Remus Cernea, Hrebenciuc declarând după şedinţă că simbolul a ajuns “la coşul de gunoi”, informează mediafax.ro.

Deputatul Remus Cernea a venit la tribuna Camerei în timpul ședinței și i-a spus deputatului PSD Viorel Hrebenciuc, care conducea lucrările, că îi oferă “steagul diversităţii” şi că “pledează pentru nediscriminare în România”.

“Domnule preşedinte, după cum i-am dat şi domnului Zgonea, ieri, vă ofer şi dumneavoastră steagul diversităţii. Pledez pentru nediscriminare în România”, a spus Cernea.

Hrebenciuc a primit steagul şi a mai cerut un steag pentru colegul său de prezidiu, secretarul Camerei, Niculae Mircovici, iar după şedinţa Camerei Deputaţilor, când Hrebenciuc a fost întrebat de ziarişti ce a făcut cu steagul comunităţii gay care i-a fost înmânat de Cernea, a declarat: “Al comunităţii gay era? Acum aflu. N-am ştiut. A mai vrut domnul Mircovici unul şi l-am rugat (pe Cernea-n.r.) să ne mai dea un steag. Sunt la coşul de gunoi amândouă”, a explicat Viorel Hrebenciuc.

La întrebarea care sunt şansele ca un astfel de steag să fie arborat la Parlament, Hrebenciuc a răspuns:“Astăzi, în momentul de faţă, nu văd o şansă prea rapidă. Poate în următorii zeci de ani. Vedem”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ