Remus Cernea vorbeşte despre planurile sale de viitor şi alegerile prezidenţiale

| 06 iun, 2014

Remus Cernea, deputatul independent, a anunţat, vineri, la Constanţa, că va înfiinţa un nou partid politic cu acronimul MONA - Mişcarea pentru Oameni, Natură şi Animale, menţionând totodată că va candida la alegerile prezidenţiale din toamnă ca independent.

Remus Cernea, deputat de Constanţa a declarat, într-o conferinţă de presă, că va candida ca independent la prezidenţiale pentru că nu are timpul necesar înfiinţării legale a noii formaţiuni politice până la scrutinul electoral de la sfârşitul acestui an.

Cernea a spus că MONA va fi un partid bazat pe doctrina liberală verde.

'Este nevoie de un partid în România care, pe lângă teme care privesc oamenii şi situaţia noastră de cetăţeni, să atingă şi teme de mediu, dar să existe o preocupare şi faţă de problema animalelor. Partidul nostru, mişcarea noastră nu va fi centrată pe o nişă îngustă, ci dimpotrivă, va fi un partid generalist care se va ocupa de foarte multe teme. (...) Partidele actuale din România nu sunt ancorate în valori (...) oamenii sunt în politică doar pentru a obţine puterea şi pentru a o exercita din alte raţiuni decât cele legate de valori', a spus Cernea.

Potrivit acestuia, doctrina noii formaţiuni va fi una bazată pe valorile doctrinare liberale ecologiste, care 'presupune o preocupare specială pentru libertăţi şi drepturi individuale (...) o economie liberă, o liberă iniţiativă, dar o economie sustenabilă, durabilă, bazată pe tehnologii prietenoase cu mediul'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 iun, 2014
Breaking news de la BOR
Biserica Ortodoxă Română a lansat şamponul mănăstiresc şi balsamul duhovnicesc

Doamnelor şi domnilor, fraţi şi surori! Deoarece nu doreşte ca drept-credincioşii să intre în contact cu produse de provenienţă păgână, Preafericitul Patriarh Daniel a hotărât ca aceştia să folosească doar şamponul Arsenie Boca, plin de har, 100% ortodox, destinat spălării pe creier.

Puteţi gândi cu propria minte fără să aveţi nevoie de clişeele promovate de preoţi? Creierul dumneavoastră funcţionează ireproşabil? Logica, raţiunea şi spiritul critic vă definesc? Aveţi bacalaureat sau aţi finalizat studiile universitare? Noul şampon Arsenie Boca vă eliberează de aceste afecţiuni diabolice, permiţând doar „învăţăturile” Bisericii. Aveţi îndoieli în privinţa religiilor şi a zeilor? Doriţi să scăpaţi de păcatul strămoşesc: circumvoluţiunile? Neuronii constituie o povară? Sinapsele vă incomodează? Harul şamponului Arsenie Boca face ca toate aceste impedimente apăsătoare să dispară ca prin minune, lasându-vă creierul neted astfel încât muştele să vă poată patina pe el.

Reţineţi faptul că doar astăzi Biserica Ortodoxă Română vă vine în ajutor pentru a ajunge în Rai. Cumpărând produsul de mai sus, primiţi, în mod suplimentar, un pachet de lumânări şi o porţie de colivă. Toate acestea la preţul de numai 30 de arginţi! Nu mai aşteptaţi! Sunaţi chiar acum la 0722.666.666 şi veţi beneficia de o promoţie de-a dreptul divină!

Folosiţi zilnic şamponul Arsenie Boca pentru a avea o minte ageră precum cea a unei râme călcată de tramvai! Cel mai bun remediu împotriva maladiei numită inteligenţă!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ