Steaua a înregistrat o nouă siglă la OSIM. FOTO

| 05 mai, 15:31

Steaua a depus săptămâna trecută la OSIM o nouă siglă, un cerc galben în care se află o stea în opt colţuri, în mijlocul căreia se remarcă o cruce roşie, iar cu albastru este scris "Fotbal Club Steaua", fără cuvântul "Bucureşti", notează ProSport.

Culorile revendicate de către Steaua cu noua siglă sunt roşu, galben şi albastru. Marca a fost înregistrată pe 27 aprilie cu numărul M 2016 03081 şi este încadrată la următoarele clasificări Viena: 010125; 241322; 241324; 260113; 260116; 260121; 290113. Clubul lui George Becaliintenţionează să folosească noul logo pentru articole de îmbrăcăminte, rechizite, articole de birotică, jocuri, decoraţiuni de Crăciun, DVD-uri, CD-uri etc, scrie  ProSport.

Surse din interiorul OSIM susţin că Steaua a depus iniţial o siglă care conţinea şi cuvântul Bucureşti, însă ea a fost retrasă după numai câteva zile şi înlocuită cu cea nouă, potrivit ProSport. Echipa finanţată de către George Becali se află în plin proces cu Ministerul Apărării.

Totuşi, crucea roşie ar putea să le creeze probleme oficialilor clubului. UEFA nu acceptă simboluri religioase, iar în trecut Steaua a fost obligată să scoată crucea de pe autocarul echipei. În 2008, crucea a apărut pe gulerul noilor echipamente de joc Nike, însă după consultări cu UEFA, clubul a renunţat la acest simbol.

La sfârşitul lui 2014, MApN a câştigat definitiv, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, procesul cu SC FC Steaua Bucureşti SA, echipa lui George Becali. Prin sentinţa respectivă se stabilea că marca Steaua nu i-a aparţinut niciodată miliardarului, care a folosit-o ilegal în tot acest timp. Era vorba de nume, culori, emblemă, palmares etc.

Citiţi continuarea articolului în ProSport

Tag-uri: gigi becali, sigla, steaua
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 iul, 20:52
unloazy
finasteride and penile length
what does propecia do Fentanyl 6mcg kg IV was shown to be much more effective Kautto, 1982, however this is a much higher dose than is typically recommended for intubation
18 dec, 10:42
edudgeLix
how to get stromectol
should be subject to double jeopardy and would be required to face a retrial on appeal before the CAS stromectol generic name

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ