Steaua le va propune prelungirea contractelor lui Bourceanu şi Tătăruşanu după meciul cu Astra

| 20 dec, 2013

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că jucătorilor Alexandru Bourceanu şi Ciprian Tătăruşanu, cărora le expiră contractele în vară, li se vor propune noi angajamente după meciul cu Astra Giurgiu.

"Se termină meciurile cu Astra, punem oferte pe masă pentru Bourceanu şi Tătăruşanu. Acceptă, îşi prelungesc contractul, nu acceptă intră în ultimele şase luni. Variante: joacă ultimele şase luni la Steaua, îşi respectă contractele sau pleacă la alte echipe. Nu e o problemă", a spus Stoica.

Alexandru Bourceanu şi Ciprian Tătăruşanu se află în ultimul an de contract cu Steaua. În cazul în care nu vor accepta propunerile de reînnoire, cei doi jucători vor putea semna din ianuarie angajamente cu alte echipe, fără ca Steaua să primească vreun ban.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ