Stefan Banica va sustine pentru al 13-lea an consecutiv un concert extraordinar de Crăciun

| 03 sep, 2014

Ştefan Bănică revine pentru al 13-lea an consecutiv la Sala Palatului din Bucureşti cu seria celebrelor sale concerte de Crăciun, informează un comunicat al artistului.

Pentru luna decembrie artistul pregăteşte una dintre cele mai aşteptate, spectaculoase şi complexe producţii de gen, un show de excepţie care marchează intrarea în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă.

'Suntem în al 13-lea an consecutiv, iar primul concert din anul 13 va fi cel cu numărul 52 din istoria show-urilor mele de Crăciun. Anul acesta, poate mai mult ca niciodată, vom avea surprize de proporţii. Deşi pentru mulţi 13 e perceput ca un număr cu ghinion, pentru mine a fost întotdeauna unul norocos. În cadrul spectacolelor de Crăciun voi cânta piese noi, în premieră pe scena Sălii Palatului, cântece încă neînregistrate în studio, dar şi melodii pe care publicul le aşteaptă în fiecare an. Vă invit şi anul aceasta să petrecem împreună momente magice, alături de cei dragi, care să rămână în memoria noastră afectivă, pentru ca 'doar o dată-i Crăciunul'. Vino la Sala Palatului pe 12 şi 13 decembrie să intrăm în atmosferă de poveste a Crăciunului şi să strigăm împreună 'Ho, ho, ho!'', spune Ştefan Bănică, citat în comunicat.

Primele concerte din seria show-urilor de Crăciun Ştefan Bănică din acest an vor avea loc pe 12 şi 13 decembrie, de la ora 19,30, la Sala Palatului.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Teatrul Naţional, librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărtureşti, staţia de Metrou Unirii 1, magazinele Orange, Vodafone, Domo, Germanos, Diverta, în oficiile Poştei Române, magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi online pe vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, eventim.ro, iabilet.ro şi bilet.ro.

Cu 51 de concerte de Crăciun sold-out, susţinute la Sala Palatului din 2002 şi până în prezent, peste 255.000 de spectatori doar la concertele de Crăciun, cu 15 discuri de autor lansate, vândute în peste 500.000 de exemplare, cu o carieră impresionantă de peste 25 de ani în muzică, teatru, film şi televiziune, Ştefan Bănică este unul dintre cei mai iubiţi artişti din România, mai arată sursa citată.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ