Ştefan Radu Oprea: A fost aprobată de către Comisia Europeană cererea noastră de a avea un Start Up Nation, ediţia a patra

| 15 mar, 19:57


Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului Ştefan Radu Oprea a anunţat că, joi, Comisia Europeană a aprobat cererea României de a avea ProgramulStart Up Nation, ediţia a patra, fiind vorba despre 400 de milioane euro, bani europeni.

 

El a adăugat că va exista o primă întâlnire cu antreprenorii, într-un comitet tehnic, în cadrul ministerului. „Anul acesta foarte repede se va putea aplica în Programul Start Up Nation, ediţia a patra, cu fonduri europene. Vor putea depune undeva la jumătatea lunii mai, ca să dăm şi termen”, a mai precizat Oprea.
„Am primit de la colegul meu Adi Câciu (ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene – n.r.) o veste extraordinară ieri, că a fost aprobată de către Comisia Europeană cererea noastră de a avea un Start Up Nation pe fonduri europene anul acesta. 400 de milioane euro, adică facem acea schemă, acel program cunoscut pe bani europeni, anul acesta”, a declarat Ştefan Radu Oprea, vineri la Digi 24.
Întrebat când începe perioada de aplicare, ministrul Economiei a răspuns: „Acum lucrăm la toţi paşii pe care îi mai avem de făcut şi vom anunţa într-un timp foarte scurt”.
„Prima întâlnire o avem cu antreprenorii, într-un comitet tehnic, în cadrul ministerului. Punem la punct programul şi anunţăm toţi paşii. Anul acesta foarte repede se va putea aplica în Programul Start Up Nation, ediţia a patra, cu fonduri europene. Vor putea depune undeva la jumătatea lunii mai, ca să dăm şi termen”, a completat ministrul PSD.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ