Stelian Ion: Cîţu a stat cuminte în banca lui când a trebuit să apere proiectul de desfiinţare a SIIJ

| 08 sep, 20:37

Fostul ministru al Justiţiei Stelian Ion afirmă, miercuri, despre premierul Florin Cîţu, că atunci când ar fi trebuit să apere proiectul de desfiinţare al SIIJ ''a stat cuminte în banca lui'', iar acum este ''foarte activ în bătălia împotriva regulilor democraţiei'', încercând să blocheze o moţiune de cenzură.

"Premierul Florin Cîţu este foarte activ în bătălia împotriva regulilor democraţiei, încercând să blocheze o moţiune de cenzură. Astăzi, Florin Cîţu a sesizat Curtea Constituţională pentru un presupus conflict între Parlament şi Guvern. Când a fost să apere un act adoptat de Guvern, pe care şi l-a însuşit iniţial, şi anume proiectul de desfiinţare a SIIJ, Florin Cîţu a stat cuminte în banca lui, nu a făcut nimic să apere şi să impună decizia Guvernului în faţa UDMR şi nici măcar nu le-a cerut parlamentarilor PNL din 'echipa câştigătoare' să susţină desfiinţarea SIIJ", a scris Stelian Ion, pe pagina sa de Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ