Stelian Ion (USR), despre Adina Florea: S-a făcut frate cu Toader, cât i-a trebuit să treacă puntea

| 07 sep, 10:57

Deputatul USR Stelian Ion a declarat joi că alegerea procurorului Adina Florea pentru șefia DNA de către ministrul Justiției trezește suspiciuni, deoarece tatăl acesteia este consilier județean al PSD. Ion mai spune că proiectul depus de Florea concordă pe alocuri până la literă cu punctele de vedere ale ministrului Justiției în ceea ce privește fosta conducere a DNA. puntea",

Cu alte cuvinte, "s-a făcut frate cu Toader, cât i-a trebuit să treacă puntea", mai scrie deputatul.

"De la Constanța, a candidat la șefia DNA un alt procuror, pe nume Andrei Bodean. Dumnealui a avut rezultate profesionale palpabile, s-a remarcat prin activitatea depusă în special în zona anticorupție și personal cred că ar fi fost mai potrivit ca șef al parchetului anticorupție.

Domnul ministru Toader a preferat-o însă pe doamna Adina Florea pentru această poziție. N-am critici profesionale la adresa dumneai, dar nu pot să nu remarc că în perioada în care a deținut funcții de conducere în procuratura locală, mafia constănțeană, Nicușor Constantinescu și Radu Mazăre și-au făcut de cap.

În plus, tatăl Adinei Florea este consilier județean PSD, cu multe mandate în spate, iar lucrul acesta aduce cu sine niște suspiciuni de care nu aveam nevoie.

Mai trebuie adăugat că proiectul depus de doamna procuror concordă pe alocuri până la literă cu punctele de vedere ale ministrului Justiției în ceea ce privește fosta conducere a DNA. Nu trebuie însă exclusă varianta în care doamna Florea i-a transmis lui Tudorel Toader ceea ce știa că acesta vrea să audă. Cu alte cuvinte, că s-a făcut frate cu domnul de la Justiție cât i-a trebuit să treacă puntea", a spus acesta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ