Stelian Tănase: Înclin să cred că am făcut cea mai mare prostie din viaţa mea acceptând să conduc TVR

| 17 feb, 2014

Stelian Tănase, directorul general interimar al Societăţii Române de Televiziune, scrie, pe blogul personal, că înclină să creadă tot mai mult că fratele său avea dreptate când i-a spus, în luna decembrie, că a făcut cea mai mare prostie din viaţa sa acceptând să conducă TVR.

Într-o postare intitulată "M-am întors la blog", Stelian Tănase spune că se gândeşte tot timpul la necazurile TVR.

"(...) mă gîndesc 24/24 de ore la necazurile TVR (bugete, oameni, atacuri, mizerii omeneşti ) care mi-au invadat şi mi-au otrăvit viaţa în ultima vreme. Fratele meu, îmi amintesc asta în fiecare zi, mi-a spus, în decembrie, că am făcut cea mai mare prostie din viaţa mea acceptând să conduc TVR. Înclin să cred tot mai mult că are dreptate. Nu trebuie să fiu felicitat, ci căinat. Îmi amintesc acest lucru şi din pricină că luni 17.02.2014 împlinesc 62 de ani şi era bine să mă găsească stând liniştit acasă", spune Stelian Tănase.

În aceeaşi postare, Stelian Tănase spune că a revenit joi seară de la Paris, unde am participat la congresul URTI, o organizaţie internaţională care reuneşte televiziuni şi radiouri.

"Mi-am făcut o impresie despre ce se întâmplă în 2014 în televiziuni, mai ales în cele din Europa. S-a vorbit puţin despre content şi fff mult despre bani. Nimeni nu are. E criză peste tot, dar nu îmi amintesc să fi vorbit cineva despre o situaţíe atât de dramatică, de dificilă, aproape fără ieşire, ca a televiziunii române. Am vrut să compar, dar nu am găsit termen de comparaţie. Voi da la timpul potrivit o conferinţă de presă pentru a prezenta presei şi publicului cifrele exacte", spune Stelian Tănase.

El precizează că se ocupă împreună cu echipa TVR de noua grilă, care va fi lansată pe 1 martie, la Braşov, odată cu selecţia naţională pentru concursul Eurovision.

De asemenea, Stelian Tănase spune că pregăteşte un manuscris ("Maestro", roman) pentru editura Trei.

Stelian Tănase a fost numit director general interimar al Televiziunii Române, de Parlament, pe 20 decembrie 2013.

Fostul Consiliu de Administraţie al TVR, care era condus de preşedintele-director general al televiziunii publice Claudiu Săftoiu, a fost demis pe 10 decembrie de Parlament, odată cu respingerea raportului de activitate al SRTv pe anul 2012.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 feb, 2014
gica
stelian tanase....
Liberalii astia sant mari deontologi pe sticla la Realitatea ...dar cand ajung sa-si puna in practica teoriile ...sant nemultumiti ,obositi,suprasolicitati si .... ,mai bine la cleveteala cu rares bogdan si guse ,acolo iau foc de buni ce sant......! acum mai apare si liderul lor oparit ca i-a aflat lumea preferintele ...populare ...o rusine ....Mare !!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ