Mircea Dinescu va realiza emisiuni pentru TVR. Ce salariu va încasa acesta

| 20 feb, 2014

Mircea Dinescu a declarat, azi, pentru reporter virtual că a semnat un contract cu TVR1 şi TVR2. Scriitorul va realiza emisiuni pentru televiziunea publica, incepand cu noua grila de programe a TVR. Potrivit surselor RV, contractul a fost parafat pe 3 ianuarie, într-o zi nelucrătoare, iar sumele sunt destul de mari.

După ce a confirmat negocierile cu televiziunea publică și că inclină să accepte oferta lui Stelian Tănase de a realiza emisiuni pentru TVR1 si TVR2, Mircea Dinescu a declarat azi că a semnat contractul, scrie reporter virtual.

Potrivit surselor RV, contractul a fost parafat pe 3 ianuarie, într-o zi nelucrătoare, iar sumele sunt destul de apetisante pentru poetul-bucătar. Astfel, pentru emisiunea Politică și delicatețuri directorul interimar al TVR i-a oferit 1.600 de euro, iar pentru taifasul de pe TVR2 suma de 600 de euro.

Cu opt ediții lunar, Dinescu va încasa 8.800 de euro. Despre acest aspect, noul realizator TVR a refuzat să comenteze pentru că există clauze de confidențialitate ce nu pot fi încălcate. Emisiunile sale vor putea fi urmărite din martie când televiziunea publică va schimba grila.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 feb, 2014
Pamfil din RABRA .
POMPIERUL ATOMIC la TVR !!!
Daca si PANARAMA asta de POMPIER de-la Casa Scriitorului ajunge sa fie platit din BANI celor care sunt furati, prin plata facturi la energie merita s-ai spargi un televizor in cap.Nu mai este primit nici la o televiziue , a terminat bani nemunciti si acuma vrea sa traiasca iarasi pe spinarea ROMANILOR !!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ