Andreea Marin dă în judecată TVR: Sunt tot felul de neadevăruri

| 26 feb, 2014

Directorul general al TVR, Stelian Tănase, o contrazice pe Andreea Marin în ceea ce priveşte motivele pentru care fosta ''zână a surprizelor'' a renunţat la emisiunea pe care o realiza la televiziunea naţională.

Andreea Marin a anunţat, în urmă cu câteva zile, că nu va mai prezenta emisiunea ''Preţuieşte viaţa'', spunând că este nemulţumită de cum decurg lucrurile la TVR şi de faptul că echipa sa este neplătită.

Stelian Tănase recunoaşte că i-a propus Andreei Marin o reducere a bugetului, dar acesta urma să fie în continuare de 12.000 de euro pe ediţie. Deşi i-a dat timp de gândire Andreei Marin, aceasta nu l-ar fi anunţat că renunţă la emisiune, ci a anunţat direct presa, susţine Stelian Tănase, conform Yahoo.ro. Directorul general al TVR spune că, înaintea tăierilor, bugetul emisiunii era de 30.000 de euro pe ediţie.

Pe de altă parte, Andreea Marin susţine că va da în judecată TVR, pentru că îi pătează imaginea. ''Mă deranjează că se vehiculează, prin anumite persoane sau surse, tot felul de neadevăruri privind bugetul 'uriaş' de care ar fi beneficiat emisiunea 'Preţuieşte viaţa' sau eu personal. Am avut exact bugetul necesar realizării unei asemenea emisiuni. Astfel de insinuări sunt tendenţioase şi mă miră ca Stelian Tănase să fi făcut astfel de afirmaţii, care nu au nicio bază reală. Ele sunt menite să îmi afecteze reputaţia, clădită cu atâta muncă, studiu şi seriozitate în ultimii 20 de ani. Nu pot spune mai multe acum, dar o voi face pe cale legală'', a declarat Andreea Marin.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ