Stelian Tănase: SRI să-şi retragă OFIŢERII ACOPERIŢI de la televiziunea publică

| 28 ian, 15:32

Directorul general al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), Stelian Tănase, a cerut printr-o scrisoare adresată  Serviciului Român de Informaţii (SRI) să-şi retragă ofiţerii acoperiţi din TVR.

"În urma recentelor declaraţii ale domnului George Maior, fost director al SRI, prin care a afirmat, indirect, că Serviciul Român de Informaţii are ofiţeri acoperiţi în presă, vă solicit să dispuneţi retragerea acestora din cadrul Televiziunii Române", a scris Stelian Tănase în scrisoarea adresată şefului interimar al SRI, Florin Coldea.

Citeşte şi: DIRECTORUL SRI, George Maior, ŞI-A DAT DEMISIA

Stelian Tănase a mai declarat că a făcut deja demersuri şi în interiorul televiziunii şi că le-a cerut membrilor CA ca, în cazul în care sunt cumva agenţi acoperiţi printre ei, să ia în considerare retragerea din Consiliu.

Citeşte şi: Mai multe ONG-uri SOLICITĂ SRI să lase la vatră ofițerii acoperiți din presă

"Domnul George Maior, în calitate de director general al Serviciului Român de Informaţii, a declarat că identitatea ofiţerilor acoperiţi din presă nu va fi aflată niciodată, deoarece «e vorba de ofiţeri acoperiţi şi de secrete de stat». Prin urmare, vă solicit retragerea ofiţerilor acoperiţi din Televiziunea Română, care trebuie să funcţioneze independent şi să ofere cetăţenilor informaţii corecte şi echidistante", a mai menţionat Stelian Tănase.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 ian, 16:03
liviuioan
-AMANTUL--fetelor de la pagina 5-
PAREROLOGUL--ciripitor--e suparat-- nu poate echilibra balanta de plati ca este urmarit prin--CENTRUL VECHI--de FOAMEA NEAGRA--amanta lui CAROL II . TVR--este o institutie publica--capusata si prost condusa--ar trebui urmat exemplu--HIDROELECTRICA .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ