Steluța Arhire, avizată favorabil pentru postul de ambasador în Slovacia

| 15 dec, 17:25

Comisiile parlamentare de politică externă au avizat favorabil, marți, în unanimitate, nominalizarea Steluței Arhire în postul de ambasador al Republicii Slovacia.

La audieri, Steluța Arhire a spus că are peste 25 de ani în serviciul diplomatic român, arătând că, în prezent, este însărcinat cu afaceri al Ambasadei României în Slovacia.

Potrivit acesteia, relațiile româno-slovace sunt caracterizate de consecvență și continuitate și va acționa pentru aprofundarea acestor legături.

Steluța Arhire a arătat că trebuie aprofundate relațiilor în plan economic și interuman.

"Îmi propun să acționez în continuare în spiritul acestui factor pozitiv care există între statele noastre, în colaborare cu instituțiile române și cu autoritățile slovace", a subliniat aceasta.

Ea a menționat că există în Slovacia o comunitate de români de 6.400 de persoane, care se află în atenția ambasadei, și intenționează să o sprijine pentru a păstra legătura cu țara.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ