Stolojan: Problemele din PNL trebuie discutate în partid

| 31 mar, 20:07

Liberalul Theodor Stolojan a declarat, joi, întrebat dacă se impune o schimbare la nivelul conducerii PNL, că acest lucru trebuie discutat în cadrul formaţiunii.

"Trebuie să discutăm aceste lucruri în partid. Şi cât mai repede, cu atât mai bine", a spus Stolojan, la sediul central al PNL.

El a subliniat că problemele din PNL trebuie rezolvate în interiorul partidului, potrivit Agerpres. 

"Partidul e o instituţie, nu e o persoană, o instituţie care are reguli democratice şi care prevăd cum trebuie acţionat în momentul în care apar din partea unora sau altora anumite propuneri sau sunt nemulţumiţi. Avem reguli stabilite şi îmi pare rău că există aceste luări de poziţie în mass media înainte de a proceda la aplicarea regulilor prevăzute de statutul PNL. Când există oameni nemulţumiţi în partid avem proceduri. Asta e democraţia şi acesta este avantajul democraţiei, că are mijloace prin care să rezolve aceste probleme. (...) Nu e bine să ieşi în mass media cu asemenea probleme care trebuie rezolvate potrivit procedurilor democratice ale acestei instituţii, care se cheamă partid politic", a spus Stolojan.

El a arătat că a fost invitat la sediul PNL la un eveniment de socializare.

Tag-uri: PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ