Studenţii de la ASE se vor forma la Paris

| 20 iun, 2014

Studenţi de la Academia de Studii Economice Bucureşti vor beneficia de timp de formare la Conservatorul Naţional de Arte şi Meserii din Paris, pe o perioadă de trei ani, ca urmare a unui acord semnat între cele două instituţii de învăţământ superior, având chiar posibilitatea să fie angajaţi de companii din Franţa.

„Este un acord care prevede dezvoltarea unui program de masterat în management, cu dublă diplomă, care se desfăşoară la Paris şi Bucureşti. În cadrul acestui program, 50 de studenţi din ASE vor beneficia anual, timp de trei ani, de formare la standarde europene, de excursii de studiu în Franţa şi de colaborări cu companii franceze de prestigiu. Conform acordului, anual, 10-15 studenţi francezi vor petrece o săptămână pe an în România, timp în care vor urma cursuri cu profesorii din ASE şi vor face vizite la companii din România“, a explicat, pentru Agerpres, prof. univ. Dorel Paraschiv, prorector al instituţiei. Totodată, studenţii români şi francezi vor dezvolta proiecte antreprenoriale în domeniul energiei, construcţiilor, consultanţei sau management.

 

 

Sursă: ziarullumina.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ