Corpul de control al MEN derulează un control la ASE

| 06 aug, 2014

Corpul de Control al Ministerului Educaţiei derulează de miercuri un control la ASE în privinţa diplomelor de licenţă, la solicitarea PÎCCJ, au confirmat pentru AGERPRES reprezentanţii instituţiei.

'MEN desfăşoară de astăzi (n.r. miercuri) controlul la ASE. Este o echipă acolo pentru a controla diferite aspecte la solicitarea Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie', au afirmat sursele.

Locuinţa unui prodecan ASE a fost percheziţionată la mijlocul lunii iulie de procurori într-un dosar în care opt persoane sunt acuzate de luare de mită şi trafic de influenţă, respectiv dare de mită şi cumpărare de influenţă, a informat vineri Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au efectuat cercetări într-o cauză penală faţă de cadre didactice universitare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de luare de mită şi trafic de influenţă, existând suspiciuni că, în cursul lunilor iunie - iulie, ar fi solicitat şi primit bani de la studenţi pentru a le facilita promovarea unor examene de an, inclusiv a examenului de licenţă, informează PÎCCJ.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ