Studiourile MediaPro vor fi vândute! Cine este proprietarul

| 09 iun, 20:50

Procesul de vânzare a Studiourilor MediaPro a ajuns într-o fază avansată, iar reprezentanții acestora au ajuns la un acord cu viitorii cumpărători. Compania din Buftea urmează să fie preluată de un român, aflat în parteneriat cu mai mulți oameni de afaceri americani.

Vânzarea Studiourilor MediaPro se apropie de final, iar semnarea contractului de preluare a acestora urmează să se desfășoare în perioada următoare. Potrivit paginademedia.ro, Bobby Păunescu, împreună cu Central European Media Enterprises au ajuns la un acord de principiu în vederea parteneriatului și urmează să semneze contractul.

Din parteneriat fac parte Bobby Păunescu împreună cu mai mulți oameni de afaceri americani, printre care se află și reprezentanți Film Finances și producătorul Donald Kushner, cunoscut pentru producția „Monster”, premiat cu Oscar, unde joacă și Charlize Theron. Totuși, Bobby Păunescu a refuzat să confirme sau să infirme aceste informații.

În prezent, compania Studiourilor MediaPro din Buftea poate semna doar contracte cu termene până la începutul lunii august.

 

Citeşte şi: Se "coace" un nou post TV în MARE SECRET. Televiziunea care vrea să dărâme imperiul PRO

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ