STUPEFIANT! Cioacă a fost CONDAMNAT pentru o faptă NEPREVĂZUTĂ de lege

| 16 oct, 2014

Printre atâtea dosare trepidante (mai mult sau mai puţin electorale), cazul "Elodia-Cioacă" revine, în forţă, la ordinea zilei. Veţi vedea azi, în premieră, un document incediar: Motivele de recurs în casaţie prin care Cioacă, împreună cu avocata sa, ia la bani mărunţi şi, practic, desfiinţează, punct cu punct, condamnarea pe care o socoteşte drept una nedreaptă, bazată pe o... "construcţie abstractă".

 

În primul rând, ieri, la Curtea de Apel Piteşti, s-a judecat contestaţia în anulare formulată de Cioacă prin avocatul său. Instanţa a rămas în pronunţare, avocata Vasii fiind de părere că "singura soluţie legală ar fi admiterea contestaţiei şi redeschiderea judecăţii în apel". Tot ieri, la Curtea de Apel Braşov, s-a amânat pronunţarea în dosarul privind aşa-zisa violare a corespondenţei Elodiei. Partea cea mai interesantă este însă că avocata Maria Vasii a formulat pentru clientul său şi un recurs în casaţie, în care Cioacă spune că a fost "condamnat pentru o faptă care nu este prevăzută de legea penală" şi că i s-au aplicat pedepse "în alte limite decât cele prevăzute de lege", ambele fiind motive temeinice pentru acest demers.
"Recursul în casaţie vizează atât latura penală cât şi latura civilă" Redacţia ring a intrat în posesia motivelor de recurs în casaţie invocate de Cioacă în calea extraordinară de atac pe care va merge la Curtea Supremă. Vi le prezentăm... în exclusivitate. Iată-le. "Subsemnatul CIOACA CONSTANTIN CRISTIAN, CNP..., fiul lui ... si al..., nascut la..., domiciliat in..., aflat in prezent in Penitenciarul Colibasi-Arges , prin, avocat ales Maria Vasii, în temeiul art 436 alin 1 lit b Cod procedură penală, DECLAR RECURS ÎN CASAŢIE împotriva Deciziei penale nr 358 /A/ 18 iunie 2014 pronunţată de Curtea de Apel Pitesti in dosarul penal nr 1252/109/2013, comunicata mie la data de 6 octombrie 2014. Precizez ca hotararea nu face parte din categoria hotararilor ce nu pot fi atacate cu recurs in casatie", spune condamnatul Cioacă, la începutul solicitării sale adresate instanţei de casaţiei. El mai spune că "recursul in casatie vizeaza atat latura penala cat si latura civila a cauzei si se intemeiaza pe urmatoarele cazuri de casatie" şi precizează:
CITEȘTE INTEGRAL: ring.ro

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ