SUA: Avocat de origine română, nominalizat de Donald Trump la șefia Oficiului pentru Brevete și Mărci

| 28 aug, 09:56

Donald Trump l-a nominalizat pe Andrei Iancu, avocat de origine română din California, ca subsecretar al Departamentului Comerțului responsabil cu proprietatea intelectuală și director al Oficiului pentru Brevete și Mărci, conform unui comunicat de presă al Casei Albe, în care sunt anunțate mai multe nominalizări pentru posturi-cheie din administrație făcute de președintele american.

Iancu este în prezent avocat în cadrul firmei americane Irell & Manella LLP, unde activitatea sa se concentrează pe chestiuni de proprietate intelectuală, se arată în comunicat, datat 25 august.

El a apărat clienți într-o mare varietate de industrii și a pledat în fața Oficiului pentru Brevete și Mărci, a Comisiei Internaționale pentru Comerț din SUA și a altor instanțe.

Conform comunicatului, el a scris și a susținut discursuri despre chestiuni legate de proprietate intelectuală și a predat dreptul brevetelor la UCLA (University of California, Los Angeles).

Înainte de a ajunge avocat, Andrei Iancu a fost inginer la compania aerospațială și de apărare Hughes Aircraft.

Tag-uri: Andrei Iancu, trump
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ